Hlavní navigace

úLOVEk týdne: slevy a hromadné nakupování podle Aukra

13. 12. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Léto a podzim se v Česku nesl ve znamení hromadného nakupování. Varianty Grouponu nebo Wootu u nás rozpoutal Slevomat.cz, v tuto chvíli se na nápadu přiživují desítky dalších serverů a agregátorů slev. Na trh vstupuje ale významný hráč, aukční jednička Aukro.cz. To minulý týden spustilo akci úLOVEk týdne, další z klonů Grouponu. A protože se na Aukru čím dál častěji obchoduje s novým zbožím a službami, jako slevový server má také šanci se uživit.

Pod podivným názvem se skrývá hromadné nakupování, jako známe odjinud. Prodejce nabídne velký počet produktů s určitou slevou po omezenou dobu. U Aukra se konkrétně jedná o:

  • Každý týden bude vystaveno pět produktů.
  • Nabídka platí od pondělí do pátku.
  • Aukce vypadá jako nabídka Kup teď s více předměty.
  • Každý produkt musí být v počtu minimálně 200 kusů.
  • O akcích se dozvíte na hlavní stránce Aukra, na Facebooku a v newsletterech zasílaných Aukrem přes mail.

Aukro úLOVEk týdne
Hledejte na Aukro.cz v některé záložce panelu Doporučeno.

Tento týden se hraje o balík noname médií DVD+R, čtyřdenní pobyt v budapešťském hotelu, opasek, kapsle Gelatina a meteostanici. Propagace na hlavní stránce Aukra může mít pro prodejce větší ohlas než na desítkách menších portálů. Mě osobně zaujala meteostanice Hyundai WS 2194 Internet, která běžně stojí v e-shopech okolo 1600 Kč, na Aukru je za 999 Kč.

CS24

Jen pro zajímavost: Slevomat.cz se stal „Projektem roku“ v Křišťálové lupě, Aukro vyhrálo kategorii internetových obchodů.

Zdroj: Aukro