Hlavní navigace

Unikly snímky chystaného low-profile chladiče Cryorig. Máte se na co těšit?

24. 3. 2014

Sdílet

 Autor: Redakce

Před nedávnem jsme vás informovali o nově vzniklé společnosti Cryorig, která se zaměřuje na výrobu chladičů. Jejich první představený model nese označení R1 a řadí se mezi vysoce výkonné věžovité chladiče. Nyní unikly dva snímky (jak jinak si zajistit dnes publicitu, že?) chystaného chladiče Cryorig C1 ITX, který ocení především majitelé stísněných počítačových skříní.

Cryorig C1 ITX

Celkové rozměry a hmotnost zatím bohužel neznáme. Základna chladiče bude vyrobena z mědi, která bude pravděpodobně poniklovaná. Rychlý odvod tepla ze základny do pasivu zajišťuje šest heatpipe. Celý pasiv se skládá z hliníkových lamel.

 

Ventilátor XF140 má na starosti ochlazování pasivu. Na první pohled si všimnete jeho nízké výšky, která je pouze 13 mm. Výrobce se tedy opravdu pečlivě zaměřil na co nejmenší výšku chladiče. Maximální hlučnost dosahuje 30 dBA, samozřejmostí je PWM regulace.

Cryorig C1 ITX

ICTS24

Novinka by měla být kompatibilní se všemi dnešními sockety. Oficiální představení je naplánováno na květen letošního roku, kdy budou také odhaleny veškeré specifikace. Cena také zatím není známa, odhadujeme, že se bude pohybovat kolem 1000 Kč.

Zdroj: TPU