Hlavní navigace

Upoutávka na test Hydry

2. 4. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jelikož se dokončení tohoto článku hodně protáhlo, pokusím se čtenáře udržet v pozornosti malou upoutávkou na to, co se mi během dneška už skutečně musí podařit finálně publikovat (aktualizace 23:48: ač jsem výsledky dával dohromady intenzivně, dvanáct minut do dokončení článku mi stačit nebude a budete muset ještě chvíli vydržet). Desku MSI Big Bang Fuzion jsem před časem trápil celkem šesti konfiguracemi, na to sedmou (čistokrevné SLI) jsem přizval P55A-UD4 od Gigabytu. Hvězdou dne bude ale Fuzion, resp. na ní osazený čip LucidLogix Hydra 200.

Hydra, jak určitě z EHW už dobře víte, se stará o Multi-GPU spojení dvou Radeonů (A-Mode), dvou GeForce (N-Mode) anebo dokonce Radeonu i GeForce (X-Mode). Postupuje přitom dost jinak než Nvidia či ATI a nesází na AFR (střídavé vykreslování snímků), celkově má Hydra potenciál být efektivnější než AFR či SFR. To Lucid prezentuje i ve svých ref. výsledcích:

Jak moc se povede dobré škálování zopakovat i v testu, který bude namíchán jak z her, jež Hydra už podporuje, tak z her, pro které profil nemá a zkusím jej tak trochu naslepo jen vytvořit (Hydru vynutit), to už uvidíte v dnešním testu.

Účastnit se budou dva Radeony HD 5770 (Sapphire a Asus), dvě GeForce 8800 GT (Nvidia ref.) a jedna GeForce GTS 250 (Gigabyte). V době focení byl už jeden HD 5770 vrácen, takže zapózoval starší HD 4770:

Autor článku