Hlavní navigace

Vánoce u Tesco Mobilu: za dobití 100 minut zdarma + soutěž o 200 iPhonů

15. 11. 2013

Sdílet

 Autor: Redakce

Virtuál Tesco Mobile spustí tento pátek vánoční kampaň s tématem Lovecká sezóna. Na webu Ulovte.cz běží odpočet, který skončí za tři dny, pak se dozvíme podrobnosti. Aktuální leták Tesca (č. 38) už ale to nejdůležitější prozradil.

Ulovte.cz
Ulovte.cz

Operátor bude za každé dobití kreditu rozdávat balíček 100 volných minut zdarma (pravděpodobně jen ve vlastní síti) a navíc vás zařadí do soutěže, během níž po dobu 100 dní rozdá dva iPhony denně (podle obrázku zřejmě výprodejové iPhony 4S). Podobná akce už běžela loni na Slovensku. Ta byla vázaná na nákup v Tescu, ale operátor rovněž nabízel 100 minut zdarma (ve vlastní síti) a k tomu zařazení do soutěže o bezplatné služby a telefony.

Jakmile se v pátek dozvíme více informací, článek aktualizujeme.

ICTS24

Oživeno (15. listopadu)

Web ulovte.cz už ožil. Potvrzuje, co jsme už věděli. Za každé dobití (minimálně 200 Kč) bude Tesco Mobile až do konce roku rozdávat 100 volných minut ve vlastní síti. S klubovou kartou navíc dostanete dvojnásobek kreditu. Za každé dobití ještě obdržíte kód do soutěže o iPhony, ve které operátor odmění ty, kteří nejpřesněji odhadnou výsledek v tipovací otázce.

Tesco Mobile rozdá 200 iPhonů 4S (8 GB, černé i bílé). Soutěž probíhá v šesti týdenních kolech, začátek je už dnes. V prvních pěti kolech operátor rozdá 32 telefonů v posledním vánočním kole jich bude 40. Více v pravidlech.