Hlavní navigace

Veřejná betaverze Office 365, vážná konkurence Google Apps

18. 4. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Loni na podzim Microsoft představil nové firemní řešení online kanceláře, které má nahradit dosavadní služby jako Business Productivity Online Suite nebo Office Live Small Business. Sjednocený Office 365 má udat novou tvář cloudovému systému, který zahrne e-mail, online kancelář Office Web Apps, IM komunikaci a nástroje pro tvorbu webových stránek.

U loňského startu Office 365 bylo 13 zemí s několika tisíci firmami. Nyní Microsoft rozjel podporu pro 40 zemí světa včetně Česka a vydal veřejnou betaverzi, kterou firmy mohou vyzkoušet. K dispozici bude několik různých plánů pro malé podniky, velké enterprise řešení a vzdělávací programy.

Pro podniky do 25 zaměstanců je určen Plán P1 (poplatek 5,25 eura za měsíc / zaměstnance). Enterprise edice E1–E4 jsou rozděleny podle dostupných služeb a ceny se pohybují od 9 do 25,5 eura měsíčně. Oproti P1 se liší s 24/7 telefonické podpoře, sadě Office Professional Plus, archivaci obsahu a lepší správě uživatelů.

V tuto chvíli je možné vyzkoušet Plán P1 a Plán E3 (omezen pro 25 uživatelů). Více informací o Office 365 najdete na stránkách Microsoftu.

Zdroj: Betanews