Hlavní navigace

Virtuál Relax Mobil má volání i SMS za 1,50 Kč a nevšední data

27. 6. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Dnes na trh vstoupil nový virtuální operátor. Relax Mobil, který spadá do skupiny BEI Multimedia Interactive, běží v síti T-Mobilu skrz společnost GTS Mobile. Zatím nabízí jen jeden tarif Super tarif 1,50 za 49,90 Kč, ve kterém je minutová sazba hovorů i cena SMS za „korunu pade“.

Nový virtuál Relax Mobil
Nový virtuál Relax Mobil

Data jsou podobně jako u Ha-loo mobilu účtována po megabajtech, avšak levněji. Relax Mobil prodává 1 MB za 0,50 Kč. To se vyplatí pro skromnější surfování. Z toho také plyne, že zde neexistuje nic jako omezení rychlosti po překročení datového limitu. Více než jindy zde platí, že byste na svém telefonu měli používat nějaký omezovač, aby vás pak nepřekvapila faktura.

Na rozdíl od jiných virtuálů v síti GTS se Relax Mobil neschovává za předplacenku, za kterou by chtěl měsíční vedení SIM karty nebo jiný směšný poplatek, ale rovnou si žádá zmíněný padesátikorunový paušál. Volání na infolinku stojí jako běžný hovor, tedy 1,50 Kč za minutu. Převod čísla je zdarma. Zlaté číslo si můžete vybrat za 2000 Kč. Zaslání SIM karty proběhne do 24 hodin a je rovněž zdarma. Zajímavostí je, že prvnímu tisíci zákazníků Relax Mobil odpustí paušál na celý rok.

 

CS24

„Konečně budou moci lidé v Česku volat, smskovat a využívat data za opravdu nízké ceny, které jsou běžné v zahraničí. Relax Mobil je levnější, než jsou dnes např. předplacené karty, a to i ostatních virtuálních operátorů. Minutu hovoru do všech sítí i cenu jedné SMS nabízíme za neuvěřitelných 1,50 Kč,“ říká Vít Rosberg, generální ředitel společnosti BEI Multimedia Interactive. „Relax Mobil má ceny skutečně pro každého. Předpokládáme, že naše tarify uvítají především studenti, rodiny s dětmi,  starší lidé nebo třeba obyvatelé menších měst a vesnic, kteří si umějí vážit svých těžce vydělaných peněz. I proto například nehodláme investovat žádné astronomické částky do reklamy – naše ceny jsou i bez reklamy dostatečně výmluvné,“ dodává Vít Rosberg.   

Relax Mobil v kostce

  • paušál: 49,90 Kč měsíčně
  • volání do všech sítí za 1,50 Kč za minutu, účtování 60+1
  • SMS do všech sítí za 1,50 Kč
  • MMS za 5 Kč
  • data za 0,50 Kč za 1 MB

Více na relaxmobil.cz