Hlavní navigace

Vodafone roaming na den: ceny v zahraniční jako doma, ale za stovku na den

23. 5. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Od 28. května začne Vodafone nabízet nový program roaming na den, v rámci kterého dostanete v zahraničí stejné ceny za volání (přijaté hovory jsou zdarma), psaní i data jako doma, ale k tomu bude třeba zaplatit denní poplatek ve výši 99 Kč. Program bohužel neplatí celých 24 hodin, ale jen od první aktivace do půlnoci.

Službu lze před odjezdem do zahraničí aktivovat prostřednictvím většiny kanálů péče o zákazníky Vodafonu. Aktivovat či deaktivovat ji lze zdarma i ze zahraničí a to prostřednictvím mobilní Samoobsluhy nebo linky Péče o zákazníky v zahraničí na čísle +420 776 970 219. Balíček za 99 Kč se započítá až při prvním hovoru, odchozí SMS nebo využití dat. Příchozí SMS jej neaktivuje.

Vodafone roaming

Více o zahraničních službách najdete na vodafone.cz/roaming.

Vodafone roaming na den bude platit v těchto zemích: Andorra, Belgie, Bulharsko, Chorvatsko, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Franzouzská Guayana, Gibraltar, Guadeloupe, Irsko, Island, Itálie, Jersey, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Manský ostrov, Martinik, Monako, Německo, Nizozemí, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Reunion, Rumunsko, Řecko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Vatikán, Velká Británie.

Vzhledem k denní sazbě je jasné, že tarif se hodí jen pro ty, kteří se v zahraničí bez telefonu neobejdou. Pro pár hovorů a SMS za týden se aktivace nevyplatí. O července navíc bude i ten tradiční roaming zase o trochu levnější.

A nadále budou u Vodafonu platit programy Passport Data na den a na stálo za 50 Kč na den, resp. 350 Kč na měsíc. Za tento poplatek pak budou data v zahraničí za stejnou cenu jako doma.

MMF24

 

Zdroj: Tisková zpráva