Hlavní navigace

Vodafone bude vánoční dárky rozdávat celý rok

16. 11. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Vánoční nabídku T-Mobilu i O2 již známe. Vodafone tradičně tu svou na rozdíl od konkurentů odhaluje až v polovině listopadu, nikoliv na začátku. Na co se můžete těšit? Na slevy a bonusy.

Vodafone Passy půjde od 19. listopadu nově kupovat i formou jednodenních balíčků (ceny zatím neznáme). K tomu přibude slibovaný Cloud Pass s neomezenými daty pro Dropbox, Box, OneDrive a Google Disk. Vánoční dárkem bude to, že až do 18. listopadu 2019 si budou moci klienti každý měsíc zdarma sedmkrát aktivovat jeden z denních Passů. Po 84 dní tak dostanou kousek internetu, který se jim nebude strhávat z běžného datového limitu.

CS24

O dárek se klienti musí nejdříve přihlásit v aplikaci Můj Vodafone, mají na to čas až do 20. ledna 2019. Na stejném místě si pak budou Passy také vybírat. Dárek je určený pro firemní i rezidentní tarify, paušály i předplacenky.

Vodafone také od začátku listopadu nabízí telefony se slevou 1000 až 3000 Kč, pět modelů má v nabídce za 1 Kč při založení nebo prodloužení smlouvy na 24 měsíců. A pokud si telefon koupíte od 1. listopadu do 20. ledna 2019, dostanete extra záruku tři měsíce na bezplatnou výměnu prasklého displeje. Přesné podmínky záruky najdete na vodafone.cz.