Hlavní navigace

Výprodej her před koncem světa: Witcher 2, Heroes of M&M a další pecky za babku

20. 12. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Portál GOG.com (Good Old Games) svým přístupem už dávno získal mezi hráči dobré jméno. Kromě toho, že na něm můžete koupit i velmi staré hry předělané tak, aby byly spustitelné z prostředí nejnovějších Windows, jsou na něm často k dostání také hry zhruba rok staré a stále aktuální. GOG.com prodává digitální kopie zásadně bez nějakých otravných ochran (DRM).

V současnosti na GOG.com běží ještě sedm hodin (do 16:00 našeho času, tedy dnešního odpoledne) akce nazvaná 2012 End of The World DRM-Free Sale. A stejně jako byl výhodný Humble THQ Bundle, i v tomto výprodeji můžete získat opravdu spoustu kvalitní her za symbolické ceny.

Za necelých 26 USD (něco přes 500 Kč) je tu například balík Might and Magic Madness obsahující RPG hry Might and Magic 1–9, dále Crusaders Might and Magic, Heroes Chronicles a především vynikající tahové strategie Heroes of Might and Magic 1–5. Třetí díl je přitom příznivci série hodnocen většinou jako vůbec nejlepší, pátý se potom vedle aktuálního šestého také nemusí vůbec stydět. Pokud však máte zájem třeba jen o jeden z dílů Heroes of M&M, většinou je můžete sehnat (v otravnější edici vyžadující např. CD v mechanice) kolem 150 Kč.

GOG.com End of the World Sale 

The Witcher 2: Assassins of Kings (Vrahové králů) se u nás prodává od nějakých 550 Kč a nejen díky nedávné Enhanced Edition je to titul stále aktuální. Koneckonců v režimu Ubersampling jde o jednu z nejnáročnějších her na grafickou kartu vůbec. Jestli jste dosud Witchera 2 nekoupili, tak za sedm a půl dolaru není myslím co řešit.

GOG.com End of the World Sale

Z dalších balíků bych určitě chtěl zmínit World War II Games obsahující Medal of Honor: Allied Assault, Commandos 1–3, Blitzkrieg 1–2, Panzer General 2 a 3D či Sniper Elite (to celé za něco přes 21 USD). Nebo Indie RPGs čítající Legend of Grimrock, Divinity 2, Torchlight a další hry za 24 USD.

GOG.com End of the World Sale

I v jiných kombinovaných nabídkách si určitě najdete svoje, je tam třeba i balík obsahující všechny hry série Ultima (připomínám: rovnou upravené pro spuštění ve Windows). Zvlášť jsou pak vybrané vcelku nové hry jako Trine za 2,5 USD nebo Alan Wake za 7,5 USD. Pro zakoupení potřebujete účet na GOG.com, ale nebojte, výsledkem nebude žádná nekonečně otravná hrůza.

 

CS24



Autor článku