Hlavní navigace

Využívejte služeb portálu Toshiba places

11. 4. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Prostřednictvím notebooků či televizorů se nyní uživatelé mohou přihlásit k portálu Toshiba places. Japonská společnost oznámila spuštění tohoto webu se službami a multimediálním obsahem.

Portál je založen na tzv. cloud platformě, která prostřednictvím internetového prohlížeče nebo speciálního uživatelského rozhraní na televizoru umožňuje přístup k multimediálnímu obsahu a ke službám. Kromě sekce Music Place, která je dostupná již od ledna 2011, je nyní možné využívat dalších služeb.

Konkrétně jsou dostupné sekce Video Place (nabízí přístup k video obsahu na přání - video on demand), News Place (přístup ke zpravodajství, sportu a dalším informacím), Social Place (zde je možné sdílet fotografie a videa), TV place (poskytuje přístup k televiznímu programu) Game Place (lze stahovat hry nebo hrát on-line), App Place (umožňuje nákup a stažení softwaru) Services Place (přináší možnost prodloužení a rozšíření záruky).

Toshiba places

MMF24

Během roku 2011 Toshiba plánuje rozšířit svůj portál do dalších zemí. Zároveň chce umožnit přístup k portálu a postupně přidávat nové sekce - například sdílení dat prostřednictvím sociálních sítít a jejich ukládání na vzdálený server.

Zdroj: TZ Toshiba