Hlavní navigace

Windows 10 build 10036 unikla na síť. Spartana neobsahují a nejsou stabilní

16. 3. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Zatímco Microsoft pořád ne a ne doručit nové sestavení, byť teď už nás od oficiálního vydání dělí patrně pouze dny, unikla na síť Windows 10 build 10036. Je možná překvapivé, že se to neděje častěji – poslední sestavení společnosti proklouzlo mezi prsty v prosinci. Jako obvykle nedoporučujeme se po souboru ve formátu ISO shánět. Určitě systém neinstalujte na fyzický stroj.

 

Ani sestavení 10036 podle Neowinu neobsahuje Spartan. To z důvodu, že pochází od některého z partnerů Microsoftu. Redmondský gigant z těchto sestavení některé nové funkce úmyslně vynechává, právě také z vyšší pravděpodobnosti, že instalační obraz prosákne na internet. Doufejme, že nás nadcházející oficiální vydání Windows 10 Technical Preview překvapí lépe.

Proti případné instalaci hovoří dále zkušenost redakce webu WinBeta. Údajně ho nelze nazvat zrovna stabilním. Na síti se objevily edice Pro a Enterprise. Zatímco první obraz by měl být původní a nedotčený, druhý zřejmě někdo upravil, takže se mu pro jistotu vyhněte, doporučuje WinBeta. Na novinky se dnes podíváme.

Zdroj: Neowin | WinBeta