Hlavní navigace

Windows 10 build 10162 jsou nyní oficiálně k dispozici jako obrazy ISO

3. 7. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Gabe Aul na svém účtu na Twitteru oznámil, že Microsoft uvolnil instalační obrazy ve formátu ISO s nejčerstvějším sestavením Windows 10 pro Fast ring. Běžně se ISO objeví až v momentě, kdy nové sestavení propluje do Slow ringu. Proč Microsoft udělal výjimku, není tak těžké si domyslet.

Kdyby se dnes někdo přidal do programu Windows Insider a začal testovat Windows 10, musel by se prokousat několika upgrady, než by se dostal k aktuálnímu sestavení. Zbytečně by to zatížilo servery Microsoftu a uživateli by nejspíš došla trpělivost. Redmondští totiž v posledních čtyřech dnech vypustili celkem tři čerstvá sestavení. Takovou kanonádu dosud nepředvedli.

 

Posledním z nových sestavení jsou Windows 10 build 10162. Poslední verze se již vezou na vlně oprav. Microsoft pracuje jako mourovatý, aby odladil chyby, provedl poslední optimalizace a sklížil dohromady zbývající části uživatelského prostředí. Práce se ale nezastaví, jde jen o to, aby byla k dispozici stabilní verze RTM, a to do 29. července.

Vývoj bude ale pokračovat dále a nové funkce, opravy a optimalizace budou v následujících měsících proudit k našim zařízením hned, jakmile budou hotové. Právě zmíněné sestavení 10162 by se mělo dostat do rukou uživatelů přihlášených ke Slow ringu v příštím týdnu. Stáhněte si:

CS24

Kdyby bylo třeba, využijte tento produktový klíč:

  • 8N67H-M3CY9-QT7C4-2TR7M-TXYCV

Zdroj: ‏@GabeAul