Hlavní navigace

Za betatest Office 2010 zdarma

24. 6. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

O připravované kancelářské sadě Microsoft Office 2010, známé taky pod názvem Office 14, se už několik střípků informací vyrojilo. Microsoft nyní v USA spustil zajímavou akci. Vybraní betatesteři z přihlášených rodin, studentů, či domácích podnikatelů se zúčastní speciálního testování připravovaného kancelářského balíčku.

Každému z nich Microsoft propůjčí notebook s předinstalovanými Office 2010 a přístupem na webové verze Wordu, Excelu a PowerPointu, jež by měly být v budoucnosti zdarma. Po minimální dobu šesti měsíců musí dotyční betaverzi intenzivně využívat k běžným denním činnostem. Nutná je účast na různých webových výukových kurzech a vyplnění příslušných anket a dotazníků.

Nakonec se testeři musí ještě podělit o svoje zkušenosti, názory a příběhy z používání Office 2010 v běžném životě. Tento materiál zužitkuje zejména marketingové oddělení přičemž není vyloučeno ani natočení reklamních spotů. Po ukončení testování získá daný účastník finální verzi MS Office 2010 zcela zdarma, pokud dodržel výše zmíněné podmínky.

Po celou dobu akce má rovněž k dispozici plnou telefonickou a e-mailovou podporu, včetně přístupu na příslušné komunitní weby. Zdali se akce dostane i do České republiky není prozatím jisté.

Zdroj: Neowin