Hlavní navigace

Zapomeňte na Switch 2. Nově představeným hardwarem od Nintenda je budík Alarmo

Sdílet

Interaktivní budík Alarmo promění vaše každodenní vstávání v radostný zážitek a sám vám zatleská, pokud se vám podaří vstát.

Internetem už delší dobu kolují zvěsti o pracích Nintenda na novém zařízení. A byť to spolu může (nebo také nemusí) souviset, společnost představila svůj nový hardware – budík Nintendo Sound Clock: Alarmo. Nejedná se samozřejmě o ledajaký budík, ale o chytré interaktivní zařízení úzce propojené s celým Nintendo universem.


Odložení budíku pohybem a vstávání doprovázené vítěznou fanfárou

Alarmo je budík vybavený pohybovými senzory, které dokáží odložit buzení na základě vašeho pohybu. Staromilci mohou budík oddalovat skrze fyzická tlačítka, nicméně proč se namáhat, když se budík odloží sám. Ospalci mají na výběr mezi dvěma režimy. Jemný režim zachová zvuky na konzistentní úrovni, naopak při nastavení druhého režimu bude buzení o to intenzivnější, čím déle zůstanete v posteli.

KL24

Zdroj: YouTube.com

Budík ovšem najde využití i v opačném případě, kdy může váš odchod do říše snů doprovázet příjemnými zvuky a počas spánku zaznamenávat váš pohyb. Alarmo nabídne celkem 35 scén inspirovaných nejslavnějšími videoherními tituly Nintenda, jako jsou Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 3, Pikmin 4 nebo Ring Fit Adventure. Do budoucna slibuje Nintendo příchod dalších scén z jiných her v rámci bezplatných aktualizací.

Chytrý budík Nintendo Sound Clock: Alarmo se na trhu objeví ze začátku příštího roku 2025 za cenu rovných 100 dolarů. Majitelé předplatného Nintendo Switch Online žijící v USA a Kanadě si jej mohou předobjednat už nyní.