Hlavní navigace

ZDARMA: Zoner Photo Studio 15 Home můžete získat bezplatně. Ještě i dnes

20. 6. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na známém webu Giveaway of the Day dnes znovu rozdávají populární český software na správu fotek – Zoner Photo Studio 15. Ten je v nižší verzi Home a k tomu má ještě pár omezení. Je bez technické podpory, budoucích updatů a musí se používat výhradně k nekomerčním účelům. Navíc je jen v angličtině a stáhnout/aktivovat jej budete moci pouze dnes.

Zoner Photo Studia 15 Home je dnes zdarma Zoner Photo Studia 15 Home je dnes zdarma
Zoner Photo Studia 15 Home je dnes zdarma

Jinak nabízí všechno co běžně prodávaný ZPS 15 Home: jednoduché třídění, hromadné úpravy, bezpečné zálohování, rychlé filtry a upload na online alba Zonerama, Facebook, Flickr nebo Picasa. V této verzi je rovněž možné skládat panoramata a 3D fotky.

 

Oproti nejvyšší verzi Pro chybí zpracování RAWu, lepší kontrola expozice, synchronizace složek, masky nebo některé efekty: HDR, tone mapping a tilt-shift. Pokud vám tato omezení nevadí, můžete dát Zoneru šanci. Přes Giveaway of the Day ale lze získat také 50% slevu na neosekanou verzi ZPS 15 Pro.

Oživeno: Akce s bezplatným ZPS 15 nakonec funguje i dnes ve čtvrtek. Nabídka skončí v pátek v 9 hodin ráno.

MMF24

Akce je mířena na získání nových zahraničních uživatelů, proto je program pouze v anglickém jazyce. Tyto spolupráce jsou pro nás  efektivním způsobem, jak rozšiřovat produkt a samotnou značku Zoner Photo Studia v tvrdé světové konkurenci. Na dalším rozšiřování Zoner Photo Studia v zahraničí přitom stojí jeho další vývoj,“ tvrdí Zoner Software.

Zoner Photo Studio získané skrze akci Give away of the day je plnohodnotným produktem a legálním softwarem. Toto však platí pouze pro osobní použití. Oproti majitelům placené verze nemá však uživatel ZPS získaného těmito akcemi nárok na zákaznickou a technickou podporu ani na slevu pro příští verze. Zákaznickou a technickou podporu přitom poskytujeme plně v českém jazyce,“ dodává.