Hlavní navigace

Změna designu ExtraHardware

27. 2. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na zítřejší den máme naplánován facelift ExtraHardware, který možná bude znamenat krátký výpadek. Změny budou z pohledu čtenáře skutečně kosmetické, dojde k přeskupení několika prvků a uhlazení pár nedostaktů, jež vznikly především rozšiřováním webu od jeho vzniku (podzim 2007).

Především majitele širokoúhlých monitorů s nevalným počtem pixelů na výšku asi potěší, že v novém layoutu se podařilo celou horní část výrazně zkomprimovat a na většině nejrozšířenějších rozlišení tak nebude třeba tolik skrolovat. Postupně možná objevíte drobnosti typu lepšího členění sekcí či zvýraznění aktivní (právě čtené) kapitoly v jejich seznamu.

MMF24

Další vylepšení pocítíme spíše my, redaktoři, a pevně věříme, že také vyhledávače. Design má na svědomí opět grafik Pavel Junk, kterého možná znáte i díky dalším tištěným časopisům a webovým magazínům. Facelift jsme využili také k upgradu stávající verze redakčního systému Drupal 5.x na verzi 6.x.

Za případný výpadek ExtraHardware během zítřejšího dne či drobné nedostatky, jež musíme vychytat za ostrého provozu, se předem omlouváme.

Autor článku