Hlavní navigace

Známe datum dokončení Windows 7

23. 6. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na poličkách v obchodech najdeme hotový Windows 7 až po 22. říjnu, nicméně to automaticky neznamená, že systém bude dokončen pouze několik dnů před tímto termínem. Na serveru WzorRU se objevilo možné datum dokončení finálního sestavení Windows 7.

Stádiem RTM Escrow si systém už prošel – od 1. června až po 19. června. Momentálně probíhá fáze RTM Recall, při níž se z vhodných RTM kandidátů vytváří finální podoba OS. Tato část procesu potrvá až do 10. července. Právě v poslední den poslední zmíněné větve se spustí kompilace takzvaného „zlatého kódu“ neboli systému Windows 7 tak, jak jej najdeme v prodejnách. Po dokončení zbylých drobností se zkompilovaná verze prohlásí za finální dne 13. 7. 2009.

Pravdivosti těmto údajům navíc přidává nové vyjádření Microsoftu, kde oznamuje dostupnost finálních Windows 7 zákazníkům už týdny před oficiálním datem vypuštění. Bohužel, pojmem zákazníci se zde myslí blízcí partneři firmy, například síť hotelů SheratonEN, která nasadí sedmou iteraci Windows velice brzy.

Zdroje: Neowin, Softpedia