Hlavní navigace

Zotac spouští online turnaj

6. 5. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Zotac dnes uvádí volně přístupný on-line herní turnaj – „ZOTAC Cup“. „ZOTAC Cup“ je pro všechny, kdo rádi hrají hry WarCraft III a FIFA 2008. Hráči z celého světa se můžou spolu online střetnout každou sobotu a neděli při bojích o hodnotné ceny. Vítěz víkendových bojů nezíská jenom cenu, ale se i automaticky stává hráčem týdne.

 

Cena pro vítěze víkendových soubojů je stanovena na 100 € a krom toho jednou za měsíc firma ZOTAC odmění vítěze speciální hodnotnou cenou v podobě high-end grafické karty. „ZOTAC Cup je způsob, jak se firma ZOTAC chce poděkovat herní komunitě za to, že se její grafické karty a základní desky stali úspěšnými po celém světě”, říká Carsten Berger, marketingový ředitel firmy ZOTAC International (MCO) Limited.

Pravda je samozřejmě taková, že to není žádné poděkování, ale chytře cílená reklama. Koneckonců i když jsem to prokoukl, stejně to zveřejňuji, abych vás neochudil o možnost soutěžit.

Herní turnaj je volně přístupný všem hráčům a je spravován pod záštitou GameSports.de. Souboje ve hře Warcraft III začínají každou sobotu o 15:00 hod, souboje ve hře FIFA 2008 začínají každou neděli o 14:00 hod.

• Pro další informace navštivte stránku www.zotac-cup.de

Zatím je zaregistrováno v průměru asi 50 z možných 1024 hráčů na každou hru.

Autor článku